HrvatskiSlovenskiEnglishItalianoDeutschRuski

Bakalar je delikatesa koja se u restoranu Rivica njeguje već 30 godina. Budite dio vikenda bakalara od 7. - 24.12.2018., popraćenog uz ugodnu glazbenu pozadinu i jela tradicionalnih recepata spravljenih na moderan način. Vaša...[подробнее]

Ćakula uz vino i ovog proljeća u Rivici svakog petka od 13.04.2018. s početkom u 20:00h. Event druženje u neformalnom obliku uz naše vinare kako bi gostima približili podrum, filozofiju, posebnost, i osobnost svakog od vinara uz...[подробнее]

Dani Šparoga u Rivici od 6. travnja // Asparagus days in Rivica :: from April 6th Rosso - bianco - verde (rajčica, skuta, šparoge)Juha (krem od šparoga)Fritaja (šparoge), (šparoge i pršut), (šparoge i kozice)Rižoto s...[подробнее]

Ćakula uz vino i ove jeseni u Rivici svaki petak od 27.10.2017. s početkom u 20:00h. Event druženje u neformalnom obliku uz naše vinare da gostima približimo podrum, filozofiju, posebnost, i osobnost svakog od vinara uz...[подробнее]

U Omišlju, na Mirinama 14. i 15. srpnja od 21:00 h održati će se večer antičke kuhinje. Uz svjetlost baklji, originalnu antičku glazbu, ulične zabavljače, gladijatore, rimske vojnike te cara i carevu svitu posjetitelji odjeveni u...[подробнее]

Vrijeme je za odmor vaših i naših osjetila. Sretan Vam Božić i Nova godina. Vidimo se uskoro, Vaša Rivica[подробнее]

Bakalar je delikatesa samo ako je iz restorana RIVICA​. Budite dio dana bakalara od 9. - 24.12.2016., svakim danom u vremenu od 12-22h. Vaša Rivica. Rezervirajte svoje mjesto pozivom na +385.51.846.101. U ovih dvadeset i sedam...[подробнее]

Displaying results ###SPAN_BEGIN###%s to %s out of ###SPAN_BEGIN###%s
<< First < предыдущ. 1-7 8-14 15-21 22-24 следующ. > Last >>