HrvatskiSlovenskiEnglishItalianoDeutschRuski

Svakoga petka u mjesecu svibnju i posljednjeg druženja u srijedu prije praznika RIVICA organizira druženje s vinarima gdje nas očekuju tvorci ove predivne i ukusne kapljice sa prezentacijom svojih vina uz sitne slasne zalogajčiće...[više]

Zelena namirnica puna zdravlja, Šparoga. Njena ljekovitost proslavila se kroz povijest od drevne Kine, Francuske i Rima u zapisima koji datiraju još prije 15. stoljeća, spominjujući je kao jednu od najzdravijih namirnica...[više]

Restoran Rivica nastavlja tradiciju Dana bakalara već 26. godinu za redom kroz neponovljivih 12 dana delicija od bakalara jer kao što piše... "Bakalar bez Rivice? Nije bakalar!" Dani bakalara11.12. - 13.12.2015.16.12....[više]

Nakon kratkog predaha nastavljamo u slasnom ritmu Rivice vikendima uz pregršt novih okusa i svježih namirnica. Petkom i subotom od 12h do 22h, nedjeljom od 12h do 18h. Za sva dodatna pitanja i rezervacije, pišite nam na e-mail...[više]

U Omišlju, na Mirinama 17. i 18. srpnja od 18:00 h održati će se večeri antičke kuhinje. Uz svjetlost baklji, originalnu antičku glazbu, ulične zabavljače, gladijatore, rimske vojnike te cara i carevu svitu posjetitelji odjeveni...[više]

U subotu 13. lipnja 2015. s početkom u 20:00 h Restoran Rivica ugosšćuje Janeza Bratovža iz, već nekoliko godina proglašenog, najboljeg slovenskog restorana "JB" iz Ljubljane. Za ovu prigodu Janez Bratovž će uz desnu...[više]

Prikazujem rezultate 8 do 14 od ukupno 24