Vikendi bakalara u Rivici od 7. prosinca do 24. prosinca 2018. godine
Bakalar je delikatesa koja se u restoranu Rivica njeguje već 30 godina. Budite dio vikenda bakalara od 7. - 24.12.2018., popraćenog uz ugodnu glazbenu pozadinu i jela tradicionalnih recepata spravljenih na moderan način. Vaša Rivica.
Otvoreni smo svakog radnog dana od utorka do nedjelje od 12:00h do 22:00h. Rezervirajte svoje mjesto pozivom na +385.51.846.101
Mali menu:
- za namazat - Bianco, picant (na domaći kruh)
- na žlicu - Bijelo s krumpirom / maneštrica
Blagdanski menu:
- za namazat - Bianco, picant (na domaći kruh)
- na žlicu - Bijelo s krumpirom / maneštrica / juha
- njoki - Buća i bakalar
- zezalice - Balotice / Pršut / Taquitosi / Tartuf
- za gušt - Sviježi bakalar i Foie gras (cvjetača, fond, chatni)
- na slatko - Frite jabuka čokolada
Prosinac vikenda bakalara u Rivici:
- 7., 8. - petak / subota s prigodnom glazbom u vrijeme večere
- 9. - nedjelja s prigodnom glazbom u vrijeme ručka
- 13., 14., 15. - četvrtak / petak / subota s prigodnom glazbom u vrijeme večere
- 16. - nedjelja s prigodnom glazbom u vrijeme ručka
- 20., 21., 22. - četvrtak / petak / subota s prigodnom glazbom u vrijeme večere
- 23. - nedjelja s prigodnom glazbom u vrijeme ručka
- 24. - badnjak s prigodnom glazbom u vrijeme ručka
U ovih trideset godina pripremali smo najbolje od bakalara na veoma različite načine kako bi zadovoljili svačija nepca i obogatili dušu posebnim okusima i mirisima koje nam ova riba može pružati. Ono što nam bakalar pruža u mjesecu prosincu jest spoj tradicije i blagdanskog ozračja okruženih modernim pristupom kuhinje restorana Rivice. Kako je svaka godina posebna, ni ova ne manjka iznenađenja.