HrvatskiSlovenskiEnglishItalianoDeutschRuski

Vikendi bakalara u Rivici od 7. prosinca do 24. prosinca 2018. godine

Bakalar je delikatesa koja se u restoranu Rivica njeguje već 30 godina. Budite dio vikenda bakalara od 7. - 24.12.2018., popraćenog uz ugodnu glazbenu pozadinu i jela tradicionalnih recepata spravljenih na moderan način. Vaša Rivica.

Otvoreni smo svakog radnog dana od utorka do nedjelje od 12:00h do 22:00h. Rezervirajte svoje mjesto pozivom na +385.51.846.101

Mali menu:

  • za namazat - Bianco, picant (na domaći kruh)
  • na žlicu - Bijelo s krumpirom / maneštrica

Blagdanski menu:

  • za namazat - Bianco, picant (na domaći kruh)
  • na žlicu - Bijelo s krumpirom / maneštrica / juha
  • njoki - Buća i bakalar
  • zezalice - Balotice / Pršut / Taquitosi / Tartuf
  • za gušt - Sviježi bakalar i Foie gras (cvjetača, fond, chatni)
  • na slatko - Frite jabuka čokolada

Prosinac vikenda bakalara u Rivici:

  • 7., 8. - petak / subota s prigodnom glazbom u vrijeme večere
  • 9. - nedjelja s prigodnom glazbom u vrijeme ručka
  • 13., 14., 15. - četvrtak / petak / subota s prigodnom glazbom u vrijeme večere
  • 16. - nedjelja s prigodnom glazbom u vrijeme ručka
  • 20., 21., 22. - četvrtak / petak / subota s prigodnom glazbom u vrijeme večere
  • 23. - nedjelja s prigodnom glazbom u vrijeme ručka
  • 24. - badnjak s prigodnom glazbom u vrijeme ručka

U ovih trideset godina pripremali smo najbolje od bakalara na veoma različite načine kako bi zadovoljili svačija nepca i obogatili dušu posebnim okusima i mirisima koje nam ova riba može pružati. Ono što nam bakalar pruža u mjesecu prosincu jest spoj tradicije i blagdanskog ozračja okruženih modernim pristupom kuhinje restorana Rivice. Kako je svaka godina posebna, ni ova ne manjka iznenađenja.